Wie is Meraviglia

Mijn naam is Arianne Ket, bruggenbouwer tussen hoofd en hart.

Spiritualiteit en een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom in het leven, kan ik wel de rode draad in mijn leven noemen. Geen wonder dat Meraviglia en haar betekenis mij zo aanspreken. Zaken als: “Waarom maak ik de keuzes die ik maak en zijn het wel mijn eigen keuzes of zijn het keuzes waarvan ik denk dat anderen die van mij verwachten? Of, maak ik keuzes vanuit ratio of vanuit mijn hart?”
Dit heeft geresulteerd in een proces van minstens 20 jaar zelfonderzoek en veel lezen, studeren, mijmeren, mediteren en inspirerende gesprekken met heel veel verschillende mensen. 
Aan de ASPI (Academie voor Spirituele Integratie) heb ik een tweejarige opleiding gevolgd tot energetisch begeleider en bij CIVAS een opleiding als coach. Uiteindelijk heb ik voor mezelf de beslissing gemaakt dat ik mijn kennis en ervaring in ga zetten als zelfstandig coach/mentor.

Als consultant in de HR dienstverlening heb ik veel mensen kunnen helpen aan een nieuwe werkbestemming. Als trainer en coach heb ik nieuwe collega’s wegwijs gemaakt in de organisatie en mede gezorgd voor een zachte landing. Tevens heb ik als vrijwilliger, Keniaanse studenten online mogen coachen. Enorm inspirerend om te ervaren hoe leergierig en dankbaar zij zijn.

Om erachter te komen wat mensen zoeken en in welke werkomgeving iemand goed tot zijn recht komt, stel ik veel vragen en maak ik gebruik van mijn intuïtie. Vaak ligt er onder een initiële vraag ook een (onbewust) persoonlijk vraagstuk dat beantwoord wil worden en wat belemmerend werkt naar wat men écht wilt. En als we daar achter komen, geeft mij dat enorm veel energie!

Zelf leer ik iedere dag weer van situaties en mensen, en verwonder mij over de kleinste dingen zowel positief als negatief. Met open vizier ontmoet ik mensen en doe nieuwe ervaringen op die mij verder helpen in mijn eigen leven als ook in mijn relatie met anderen.

Dit is kort mijn verhaal en zo heeft iedereen een eigen verhaal. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en help je graag een volgende stap te maken in de richting die jij op wilt gaan en die je maakt met zowel je hoofd als je hart.

Wat zeggen anderen over mij?

Arianne heeft mij geholpen met het definiëren van mijn geluk, zowel qua werk als privé. Door het stellen van vragen en mij uit te dagen in mijn antwoorden, leert zij niet alleen jou beter kennen maar leer je ook jezelf beter kennen. Gebaseerd op mijn persoon en bijbehorende behoeften, heeft ze mij vervolgens de juiste handvatten gegeven om hier verder voor mezelf mee aan de slag te gaan.

Hans (32) Amsterdam

I was privileged to meet Arianne through an international mentorship programme.
Arianne is a neutral, peaceful, charming and an amazing person both professionally and in person. Arianne is a happy person, understanding, a great motivator, punctual and an individual full of knowledge. The online sessions I had with Arianne were safe space sessions for me. I met her at the time I was getting done with my college studies and I was under pressure of what is next for me. I am and will always be grateful for the time we had. She is well groomed on coming up with ways to support an individual in the growth of what they want to achieve. Our sessions were emotionally, mentally, physically and action led all together. The energy we had during the sessions led to my growth, the track of where I was and what I have achieved is just tremendous growth. Arianne has become more than a mentor to me. To date I can count on Arianne when I am in need of that positive energy for my professional and personal life. I believe that a hand that receives more is expected to give more; I have received more from her and so I look forward to doing the same. I recommend her to anyone anywhere in the world!!

Stacy (24) Nairobi, Kenya