Wie is Meraviglia

Mijn naam is Arianne Ket, bruggenbouwer tussen hoofd en hart.

Spiritualiteit en een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar het hoe en waarom in het leven, kan ik wel de rode draad in mijn leven noemen. Geen wonder dat Meraviglia en haar betekenis mij zo aanspreken. Zaken als: “Waarom maak ik de keuzes die ik maak en zijn het wel mijn eigen keuzes of zijn het keuzes waarvan ik denk dat anderen die van mij verwachten? Of, maak ik keuzes vanuit ratio of vanuit mijn hart?”
Dit heeft geresulteerd in een proces van minstens 20 jaar zelfonderzoek en veel lezen, studeren, mijmeren, mediteren en inspirerende gesprekken met heel veel verschillende mensen. 
Aan de ASPI (Academie voor Spirituele Integratie) heb ik een tweejarige opleiding gevolgd tot energetisch begeleider en bij CIVAS een opleiding als coach. Uiteindelijk heb ik voor mezelf de beslissing gemaakt dat ik mijn kennis en ervaring in ga zetten als zelfstandig coach/mentor.

Als consultant in de HR dienstverlening heb ik veel mensen kunnen helpen aan een nieuwe werkbestemming. Als trainer en coach heb ik nieuwe collega’s wegwijs gemaakt in de organisatie en mede gezorgd voor een zachte landing. Tevens heb ik als vrijwilliger, Keniaanse studenten online mogen coachen. Enorm inspirerend om te ervaren hoe leergierig en dankbaar zij zijn.

Om erachter te komen wat mensen zoeken en in welke werkomgeving iemand goed tot zijn recht komt, stel ik veel vragen en maak ik gebruik van mijn intuïtie. Vaak ligt er onder een initiële vraag ook een (onbewust) persoonlijk vraagstuk dat beantwoord wil worden en wat belemmerend werkt naar wat men écht wilt. En als we daar achter komen, geeft mij dat enorm veel energie!

Zelf leer ik iedere dag weer van situaties en mensen, en verwonder mij over de kleinste dingen zowel positief als negatief. Met open vizier ontmoet ik mensen en doe nieuwe ervaringen op die mij verder helpen in mijn eigen leven als ook in mijn relatie met anderen.

Dit is kort mijn verhaal en zo heeft iedereen een eigen verhaal. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en help je graag een volgende stap te maken in de richting die jij op wilt gaan en die je maakt met zowel je hoofd als je hart.